Avís Legal, Política de Privacitat i Galetes

Titularitat

Jo, Albert Quintana Tarrés (d’ara endavant Albert), creador de Gra de Sorra, gestor d’aquest lloc web: https://gradesorra.cat i responsable dels serveis que ofereix, sempre he tingut cura de les dades personals que he recopilat i he tractat la teva informació amb tot el respecte.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

A continuació t’explico la nostra política de privacitat, amb la intenció de fer-ho en un format senzill i clar.

Quines dades personals i informació recollim i per a què els fem servir?

Les dades bàsiques que recopilo per poder relacionar-me amb tu i enviar-te propostes específiques el més ajustades als teus interessos, són el teu nom i adreça de correu electrònic a través del formulari de contacte. Per tant, entenc que a través d’aquest fromulari doneu el consentiment pel tractament de les vostres dades personals i que en sou els responsables de la veracitat i titularitat. Per navegar per la web www.gradesorra.cat i accedir als seus continguts no cal facilitar cap dada de caràcter personal, encara que l’accés al web implica la utilització de galetes per facilitar la navegació (veure’n més informació al final del document).

Per què reps missatges amb informacions i propostes de Gra de Sorra i com hem obtingut les dades personals?

Únicament envio informacions i propostes a persones que han manifestat el seu desig i consentiment explícit per rebre-les i que m’han facilitat les seves dades personals a través d’algun dels mecanismes següents: Formulari de contacte de la web www.gradesorra.cat Missatges de correu electrònic a hola@gradesorra.cat, dsobte@gmail.com o infoalbertquintana@gmail.com

Com s’emmagatzema i utilitza la informació i dades personals que recopilem?

Gra de Sorra ha establert tots els mitjans tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades que l’usuari facilita, sense perjudici d’informar que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables. La informació s’emmagatzema en les plataformes dels proveïdors amb els quals treballem. En tots els casos són empreses que acrediten complir rigorosament les normatives vigents referents a la protecció de dades.

Amb qui compartim les teves dades personals?

Amb ningú. En cap cas compartim ni venem dades personals a cap tercera part. Totes les dades recopilades a Gra de Sorra són utilitzades únicament per Gra de Sorra per oferir els serveis sol·licitats per les persones que els han facilitat.

Com pots saber quines dades personals tenim de tu i com pots controlar?

Pots escriure directament a hola@gradesorra.cat per preguntar i comprovar quines dades tenim de tu, sol·licitar que els modifiquem i també que els esborrem permanentment.

Per quant de temps conservaré les teves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no demanis la seva supressió i mentre segueixi actiu el projecte de Gra de Sorra, només per a fins relacionats directament amb la distribució de continguts i serveis de Gra de Sorra.

Canvis en els continguts web, enllaços i política de privadesa

Gra de Sorra es reserva el dret de canviar, modificar, afegir o eliminar en qualsevol moment la informació exposada en aquest lloc web, o bé, suspendre’n temporalment l’accés per introduir-hi millores o per fer-ne el manteniment, sense necessitat de comunicació prèvia.

Regulacions legals

El web de Gra de Sorra compleix les exigències de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i a el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu.

ÚS DE GALETES

Gra de Sorra, en compliment de la Llei 34/2002 de l’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, i de la Directiva comunitària 2009/136/CE, informa que al seu web utilitza galetes de tercers. Així doncs, també tenim accés a dades sobre com fas servir la web, els continguts de Gra de Sorra que més li interessen, des de quina IP es connecta… Aquest tipus de dades s’usen bàsicament amb finalitats analítiques i estadístiques, per detectar possibles incidències i optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències. Això ens permet millorar la web i oferir una informació i uns serveis més personalitzats. Aquestes galetes són emmagatzemades al vostre navegador.

Si continueu navegant a www.gradesorra.cat entendrem que accepteu la nostra Política de privacitar i l’ús de galetes.

 

AVÍS LEGAL

Responsable del tractament de les teves dades personals i dels continguts i serveis de la web www.gradesorra.cat

Tituralitat: Albert Quintana Tarrés

Nom Comercial: GRA DE SORRA

NIF: 40328288L

Direcció: Avinguda Girona, 1 – l’Escala (17130)

Correu electrònic: hola@gradesorra.cat

Activitat: