Contes Infantil-Familiar

Públic infantil i familiar

Hi ha molts factors a l’hora d’explicar un conte: l’espai, el tema que expliques, el moment del dia, l’edat… però, per a nosaltres, el més important és el que es genera en el moment de començar. Per més que narris la mateixa història, mil i una vegades, mai serà el mateix conte. Com deia l’Ignasi Potrony, quan comences amb “Hi havia una vegada…” el conte torna a ser nou i únic. I, jo afegiria que explicar contes ens fa persones perquè en aquell moment no hi ha edats ni temps i res més important que aquella experiència que estem vivint plegats.

Us hem preparat diverses propostes de sessions de contes per a totes les edats i orelles. Podreu trobar Contes il·lustrats, Mitologia, Contes Populars o Llegendes embolcallats per temes, edats, època de l’any amb la intenció de gaudir i passar una bona estona.

Entra, remena i troba l’opció que més t’agradi.

La margarida té por

Si teniu una estona, podeu veure'm explicant el conte La Margarida té por. És un dels meus contes preferits! No és que tingui contes que m'agradin més que d'altres. Senzillament, aquest conte fa més anys que m'acompanya.

Voleu saber una curiostitat? aquest conte el vaig gravar a la biblioteca de Salt.