Xerrades

Xerrades

Us hem preparat unes formacions molt pràctiques pensades perquè us ajudin a introduir-vos al món dels contes o ampliar-ne la vostra mirada i coneixements. La idea d’aquestes formacions és la de parlar-vos des de la meva experiència com a narrador i formador, explicar-vos els dubtes, reflexions i recursos que he après durant aquest anys.

 

 

Comences de zero?

Et sona la frase: “Els nens i nenes als agrada mooolt  els contes! És molt senzill explicar contes, ja ho veuràs!”

Per a algú que no ha explicat mai contes, començar de zero no és tan fàcil. Tampoc és impossible però cal tenir en compte algunes coses: triar un bon conte, edat, públic, el pànic escènic o a vegades tenir en compte el factor del temps. Sí, el temps de clima! Shakespeare el tenia molt en compte a les seves obres. I, en el nostre cas, el clima pot ser un factor que ens jugui en contra a les nostres sessions.

No perdeu l’esperança, us ajudarem perquè les vostres sessions siguin tot un èxit.

 

Vols ampliar eines i recursos?

T’agraden molt els contes però et trobes que t’aniria bé ampliar els teus recursos? Alícia, en el seu viatge al país de les meravelles, havia de descobrir quina era la fórmula per no fer-se ni massa gran ni massa petita per poder passar per la porta i continuar el seu viatge.  Doncs, aquí, us oferim un banc de proves, un espai per jugar, un lloc per compartir, reflexionar i trobar recursos que us ajudin a seguir caminant en aquest món tan meravellós.

* Tria la formació sencera, un mòdul o el tema que més t'agradi.