675 731 363   hola@gradesorra.cat  

Qui som

Albert Quintana

Narrador

Fa més de 10 anys que em vaig iniciar al món dels contes. Des de llavors ha plogut molt, tot i així, continuo explicant, gaudint i descobrint les meravelles que comporta narrar.

M’he especialitzat en contes per a infants: explico contes d’arreu, populars i il·lustrats. Tot i que, també narro per públic adult, amb l’espectacle Històries Quotidianes i incorrectes.

He narrat a biblioteques, escoles, teatres i carrers de molts pobles de Girona i Catalunya.

Actor

He estudiat interpretació al Galliner, al Col·legi del teatre i als estudis de la Txiki Berraondo. I he ampliat la meva formació amb estudis d’altres disciplines i cursos de reciclatge  teatral.

He format part de les companyies  teatrals:   Inquiet teatre, Cia Frogg, Cia La flor roja, Teatre Blau… De l’any 2002 a 2003, vaig treballar a Tv3, a la sèrie “El cor de la Ciutat”, fent el personatge d’Emili. També vaig participar a Plats bruts i en alguns curtmetratges, com el de la directora Dögg Mósesdóttir “Tiempo de mente”. Al Teatre Nacional de Catalunya, vaig participar a “Aigües encantades”. I vaig fer alguns cameos en pel·lícules, com la de “El perfum”, amb la Fura dels Baus.

Educador

He estudiat Educació Infantil i he realitzat el Postgrau en pedagogia teatral a l’institut del teatre, Vic. També he cursat un Postgrau en Intel·ligència Emocional, a la Universitat de Girona.

Realitzo tallers de teatre i contes a ajuntaments i escoles, Assessorament de teatre a escoles. I de l’any 2007 al 2016, he estat professor a l’escola de lleure Galligants.

Direcció

De l’any 2007 al 2015, he dirigit el grup de Teatre Social, de Maçanet de la Selva. I durant aquests anys hem realitzant projectes de creació pròpia, però també ens hem aventurat a posar en escena textos de Shakespeare, Molière…

Després de 40 anys, al 2013, vam tornar a reempendre Els pastorets, a Maçanet.

Jordi Bramon

Guitarrista

Des que de ben petit vaig quedar totalment encisat per un disc de vinil que tenia el meu pare, on l’Andrés Segovia interpretava magistralment a la guitarra el segon moviment del “Concert d’Arajuez” de Joaquin Rodrigo, vaig sentir el desig d’aprendre a tocar la guitarra.

Vaig estudiar guitarra clàssica al conservatori Isaac Albéniz de Girona.

Posteriorment vaig estar en diversos projectes musicals com a guitarrista i també com a compositor. Projectes que van anar passant per estils com el rock simfònic i/o progressiu, la música en format acústic, o bé l’acompanyament d’obres teatrals, contes per adults i també la poesia, però sense deixar mai de banda la pràctica de la guitarra clàssica.

Vaig obtenir el premi al millor segon guitarrista en la final celebrada a Barcelona del festival internacional “Emergenza” i  també vaig arribar a la final en format acústic del mateix  festival amb la banda de rock simfònic “aiRun”.

Actualment estic immers en dos projectes artístics. El duet acústic “Velvet Jeans” i l’espectacle “Històries quotidianes i incorrectes” de contes per adults musicats.

Mestre de música

Vaig estudiar magisteri musical obtenint el premi extraordinari de titulació i porto des de l’any 2007 exercint com a mestre especialista de música a l’escola pública.

Al llarg d’aquests anys he tingut la possibilitat de participar en projectes musicals molt potents, com són Cantània, el projecte d’impuls a les danses tradicionals de les Preses, el foment de la cançó d’arrel popular al ripollès, entre d’altres.

També vaig treballar tres anys a l’escola de música Punt de solfa, on impartia classes de guitarra clàssica.

Montse Vila

Psicòloga General Sanitària.

10 anys d’experiència en el món de la salut mental pública, en acompanyament holístic a persones amb trastorn mental i en processos de final de vida.

Postgrau en acompanyament holísitic en processos de pèrdua i dol (VEIE).

Postgrau en Intel·ligència emocional (Univesitat de Girona).

Curs de situacions complexes en l’atenció pal·liativa (Univesitat de Vic).

Formada en Hipnosis (Associació española d’hipnosis clàssica i Ericksoniana).

Curs de tècniques de lliberació emocional i reprocessament cerebral (Insititut Gestalt, Barcelona).

Curs d’Eines sistèmiques per professionals (3 sentits).

 

aeiou.cat

Estudi de disseny gràfic

aeiou som un estudi de disseny gràfic que ens trobem en ple creixement i assumim projectes creatius, singulars i cada cop més ambiciosos, en què la qualitat i el bon servei són els valors més destacats. Dins l’estudi realitzem projectes d’identitat, web, motion i interiorisme.

www.aeiou.cat

Maria Beitia

Il.lustradora

Sóc de Barcelona. Treballo des de fa més de quinze anys il·lustrant per tot tipus de publicacions.  He col·laborat amb  Milrazones, Akiarabooks, Catorze.Cultura viva, Anagrama, Cavall Fort, Ronsel, March Editor, Salseta Rediscus, Ajuntament de Barcelona, Ajuntament de Sant Boi o Sàpiens.

Vaig formar part del Col·lectiu Artístic Intrèpidbus. Amb ells vaig il·lustrar: l’ Eriçó Bru, la Lua, històries per dormir i en Rocu i el mar dels invisibles.

I ara, és un plaer per mi ser també, un petit gra de sorra.